Getest: Benecos bodylotion

Lieve Lezer, 

Ik ben verslaafd aan bodylotion. Of tenminste, mijn huid is verslaafd aan bodylotion. Vijftien jaar geleden ben ik begonnen met iedere dag bodylotion te gebruiken en dat doe ik nu nog steeds. Mijn huid is eraan verslaafd geraakt. Als ik het niet doe, dan wordt mijn huid direct droog. Gelukkig bestaan er ergere verslavingen en is het een heel fijn moment om iedere ochtend met aandacht mijn lijf van een heerlijke geur te voorzien. 

Omdat ik iedere dag bodylotion gebruik, maak je mij altijd blij met een bodylotion, bodycrème of bodybutter. Solobiomooi weet dit inmiddels ook en die stuurde mij de bodylotion van Benecos op om uit te proberen. In dit artikel vertel ik jullie wat ik ervan vond.

Benecos Pomgranate & Rose bodylotion

Laat ik maar met de deur in huis vallen: ik ben fan! Wat een heeeerlijke bodylotion. Hij is niet te vet, maar ook niet te licht. De substantie is dus precies goed. Het trek snel in en ruikt heerlijk. Ik probeerde de Pomgranate & Rose geur maar ik zie nu al dat ik ook de andere geuren ook wil proberen. Sterker nog, ik wil wel meer producten van Benecos gaan proberen!

Benecos bodylotion

Over het merk Benecos

Benecos is een Duits merk. Het is eigenlijk opgericht uit de frustratie dat duurzame, natuurlijke en/of biologische producten vroeger vaak te duur, saai, eentonig en niet aantrekkelijk waren. Benecos wilde een tegengeluid laten horen en dat is ze gelukt. Hun producten spreken veel mensen. Hierdoor zijn natuurlijke verzorgingsproducten voor veel meer mensen toegankelijk. Mooi! 

Wat ik héél fijn vind aan Benecos, is de prijs-kwaliteit verhouding. Vaak zijn duurzame, natuurlijk en biologische beautyproducten een stuk duurder dan reguliere producten. Benecos heeft hele schappelijke prijzen (vind ik). Deze bodylotion kost bijvoorbeeld maar €5,40. 

De verpakking ziet er fris en aantrekkelijk uit en spreekt denk ik veel mensen aan. 

Benecos verkoopt verder nog make-up, make-up kwatsen, shampoo, conditioner, verzorgingsproducten voor mannen, douchegel en deodorant. Alles is natuurlijk, biologisch en vegan. 

Ik mocht al eerder producten uitproberen van Solobiomooi. Namelijk die van JOIK. Lees hier mijn review!

Waar te koop

Mocht je deze bodylotion ook willen proberen, dan kun je ‘m kopen bij Solobiomooi. De webshop van Solobiomooi biedt heel veel producten van Benecos aan. Sowieso kun je daar terecht voor heel veel fijne natuurlijke beautyproducten. Geniet er van!

Liefs, Fleur

Geef een antwoord