Getest: JOIK organic verzorgingsproducten

Lieve Lezer, 

Voor mijn gevoelige huid gebruik ik graag natuurlijke producten. Deze producten zijn namelijk zachter voor mijn huid. Van reguliere verzorgingsproducten krijg ik regelmatig een allergische reactie. Daarnaast vind ik het fijn als de producten die ik gebruik duurzaam zijn. Natuurlijke verzorgingsproducten bevatten ingrediënten die zo veel mogelijk biologisch en afbreekbaar zijn. Daarnaast bevat het product geen microplastic en moet duurzaamheid verweven zijn in de gehele bedrijfsvoering van het merk. 

Ik ben constant opzoek naar de beste natuurlijke verzorgingsproducten voor mijn huidtype. Laatst heb ik bij SoloBioMooi een nieuw merk ontdekt. Namelijk JOIK organic. Ik mocht een paar producten uitzoeken en -testen en in dit artikel vertel ik jullie meer over twee van die producten. 

JOIK organic

JOIK organic wordt gemaakt in Estland. De Estlandse natuur zit volledig door de producten verweven. Er worden lokale producten gebruikt. Alles wordt handgemaakt en niets wordt uitbesteed. Hierdoor is er een goede controle op wat JOIK echt belangrijk vind: luxe natuurlijke producten maken. 

Hun filosofie: eerlijke, natuurlijke producten die verwennen, effectief zijn en emoties aanspreken. Een geur die een herinnering boven brengt, een kruid dat doet denken aan zwoele zomeravonden.

– www.solobiomooi.nl

De verpakking van de producten van JOIK organic zijn heel mooi en stijlvol. Hierdoor staat het ook leuk op je wastafel. Niet onbelangrijk ;). 

JOIK organic

JOIK organic getest

Gentle Cleansing Milk

Deze reinigingsmelk is heel fijn. Het heeft een zachte textuur (het is meer een soort crème) met een aangename geur. Ik gebruik het ’s avonds om mijn gezicht te reinigen. Het duurt even totdat het is ingetrokken, maar dat stoort mij niet. Ik zie ook echt dat het mijn gezicht goed reinigt door het vuil op mijn wattenschijfje. Ook make-up kun je goed met deze reinigingsmelk verwijderen. Na gebruik voelt mijn gezicht schoon en zacht aan. 

Exfoliating Facial Scrub

Een heerlijk product! Ik gebruik het om de dag om mijn gezicht onder de douche mee te reinigen. Er zit een fijne scrub in die prettig aanvoelt. Het verwijderd dode huidcellen en maakt mijn huid super zacht en schoon. De geur is aangenaam (naturel). Deze raad ik echt aan om naast de reinigingsmelk te gebruiken. Hiermee hou je je huid goed schoon en voorkom je oneffenheden. 

Conclusie

JOIK organic maakt hele fijne verzorgingsproducten die ook goed te gebruiken zijn voor de gevoelige huid. Het zijn basic producten. Geen poespas, maar doen wat ze moeten doen. Een aanrader!

Liefs, Fleur

PS: dit artikel is een samenwerking met SoloBioMooi. Ik heb de producten gekregen om te testen. Ik heb geen vergoeding gekregen voor dit artikel.

Geef een antwoord