Getest: The Good Roll – Met een gerust hart je billen afvegen

Lieve Lezer, 

Mijn vriend Ruben zegt altijd dat ik te veel wc-papier gebruik. Helaas is het waar. Ik betrap mezelf wel eens op overmatig papiergebruik op de wc. En, we weten nu dat wc-papier een stiekeme vervuiler is in huis. Gelukkig hoef ik me daar vanaf nu iets minder schuldig over te voelen, want ik heb de wc-rollen van The Good Roll getest, en ik wil niks anders meer!

The Good Roll

Ik had nooit gedacht dat ik zo enthousiast kon(t) worden over wc-papier. The Good Roll is zo’n simpele en toch invloedrijke oplossing voor twee problemen van wereldformaat. Namelijk, boskappingen en toegang tot veilige en schone toiletten voor iedereen. 

The Good Roll streeft dus twee missies na. Voor het produceren van hun wc-rollen wordt ten eerste 100% gerecycled papier gebruikt. Honderd procent post-consumer papier, zoals dat mooi wordt genoemd. Bijvoorbeeld oude boeken. In tegenstelling tot regulier wc-papier waarvoor tot wel 270.000 bomen per dag gekapt moeten worden! Zó onnodig volgens mij! Voor The Good Roll blijven de bomen dus in de grond om voor onze schone lucht te zorgen. 

Naast schone lucht zorgt The Good Roll voor schone en veilige toiletten voor mensen die dat hart nodig hebben. Volgens hun website zijn er wereldwijd 2,3 miljard mensen die geen toegang hebben tot een veilig en schoon toilet. De oprichters van The Good Roll konden dit niet meer aanzien en investeren nu 50% van hun winst in het bouwen van goede toiletten in Oost-Afrika. Dit doen ze in samenwerking met Stichting Simavi. 

review The Good Roll

The review

Het moment dat ik het pakket van The Good Roll opende werd ik al blij. Deze wc-rollen zijn niet alleen goed voor mens en natuur, maar ook voor je humeur. Wát een vrolijke rollen! Iedere rol is weer een kunstwerk op zich. Vrolijke kleuren en designs. Het maakt je wc bezoek tot een feestje. 

Tip: gebruik het vrolijke papier van The Good Roll als inpakpapier. 

Als je het vrolijke papier er af haalt, is het een gewone, beetje grijzige (komt omdat het gerecycled is) rol. Dat is wel jammer. Maar, het papier is zacht en stevig. Het veegt comfortabel 😉 Dus, ook al ben je een propper of een vouwer, The Good Roll is het leukste, fijnste en vrolijkste wc-papier wat ik ooit had. Een aanrader! 

Je kan deze vrolijke rollen in ieder geval kopen bij de Jumbo en online op de website van The Good Roll. 
Wil je kans maken op 6 gratis van deze super rollen? Check dan snel mijn Facebook of Instagram pagina!

Liefs, Fleur

Geef een antwoord