Het Groene Accent gaat op pauze

Lieve Lezer, 

Het Groene Accent gaat even op pauze. Ja, je leest het goed. De komende weken wordt enorm druk voor mij. Ik merk aan mezelf dat mijn blog op een hele lange to do lijst staat en nu niet meer bovenaan.

Ik wil voor jullie goede en leuke artikelen blijven schrijven. Ik wil er de tijd voor nemen. Omdat dat nu even niet kan, gaat Het Groene Accent even op pauze. Ik wil namelijk geen half werk leveren. 

pauze

Een drukke tijd

De komende weken staan voor mij en voor mijn vriend Ruben in het teken van onze verhuizing. We verhuizen van ons huur appartement in Amsterdam naar ons allereerste koophuis in Utrecht. Een grote en spannende stap. De verhuizing neemt – zoals je begrijpt – veel tijd in beslag. Na een week in ons nieuwe huis gaan we twee weken kamperen. 16 augustus zijn we weer thuis. 

Ik hoop eind augustus, uiterlijk begin september weer een artikel te kunnen posten. Ik hoop dat je tot dan wilt wachten lieve Lezer. Tot die tijd blijf ik wel af en toe dingen posten op Instagram. Dus volg Het Groene Accent vooral ook daar!

Geniet van deze zomer!

Liefs, Fleur

Geef een antwoord