Hier vind je tweedehands designer kleding

Lieve Lezer, 

Als je iets nieuws nodig hebt is het de makkelijkste en meest gangbare weg om naar de lokale winkelstraat te gaan en daar te zoeken naar het kledingstuk waar je naar opzoek bent. Om mij heen hoor ik regelmatig dat mensen tweedehands winkelen lastig vinden. Ze weten niet waar ze terecht kunnen. Vooral niet wanneer het een iets duurdere aankoop betreft. Een mooie nieuwe tas, een paar pumps, een winterjas van goede kwaliteit of een jurk voor een gala of huwelijk. Allerlei specifieke aankopen waar je over het algemeen iets meer geld aan uitgeeft. Zo’n item tweedehands vinden is lastiger en tijdrovender. 

Ik heb inmiddels een lijstje favoriete tweedehands winkels en webshops waar ik mijn kleding, schoenen en/of accessoires koop. Meestal zijn dat niet hele dure aankopen. Gelukkig zijn er genoeg webshops en winkels te vinden die tweedehands high-end en designer kleding, schoenen en accessoires verkopen. Items van nog goede kwaliteit tegen een fractie van de nieuwprijs. Dus ook voor de luxepoezen onder ons is tweedehands winkelen mogelijk. Hieronder vind je 5 webshops/winkels waar je terecht kan. Dit lijstje is tot stand gekomen door een grondige zoektocht op internet. Ik heb geen ervaring met deze shops.

tweedehands designer

Webshops voor tweedehands designer kleding

De Ruilhoek

De Ruilhoek heeft een fysieke winkel in Amsterdam en een webshop. Het aanbod is groot en van veel verschillende merken. Naast designer merken kun je ook terecht voor kleding van de grote ketens zoals H&M, Zara, Asos enzovoorts. Alle kleding wordt gecheckt op de kwaliteit. Je kunt bij De Ruilhoek ook zelf items inbrengen voor de verkoop. 

Designer Vintage

Designer Vintage is een van de grotere vintage designer webshops in Nederland. Het is een platform waar je direct koopt van de aanbieder. Een soort marktplaats. Alles wordt gecheckt op authenticiteit. Je kan hier bijvoorbeeld terecht voor je klassieke Chanel tas. Er wordt ook kleding verkocht. 

The Next Closet

The Next Closet heeft een groot aanbod aan allerlei merken, kleding, schoenen, accessoires enzovoorts. Ook vind je op de webshop ‘boutiques’ van andere winkels of bekende mensen die hun kleding verkopen.  

Venten-Preloved

Venten-Preloved heeft een showroom in Amsterdam die je op afspraak kan bezoeken. Op de webshop staat maar 70% van het aanbod, dus een bezoekje aan de showroom is de moeite waard! Bij Venten-Preloved kun je items inbrengen om te laten verkopen. Het aanbod zijn voornamelijk de iets minder bekende designer merken. 

Rebelle

Rebelle is een hele bekende webshop voor tweedehands designer. Het aanbod is heel groot. Je kan er voor alles terecht. Bij Rebelle verkopen ze ook sieraden. 

Veel shopplezier!

Liefs, Fleur

Geef een antwoord