Kledingverkoop: shop uit mijn kledingkast

Lieve Lezer,

De afgelopen dagen ben ik druk bezig geweest met het uitruimen van mijn kledingkast. Ik dacht dat het wel meeviel, met de hoeveelheid kleding die ik had, maar dat voel vies tegen. Daarom heb ik er rigoureus de bezem doorgehaald.

kledingverkoop

Alle kleding, schoenen en accessoires die ik niet meer draag, heb ik op United Wardrobe gezet. Het is een mix van ‘fast fashion’ merken, vintage en luxe merken. Ik verkoop jurken, roken, broeken, tops, t-shirts, truien, schoenen, tassen en sieraden. Voor de kleine portemonnee of de iets grotere. Veel dingen doe ik met pijn in mijn hart weg, omdat er nog steeds zo veel leuks tussen zit.

Als je uit mijn kledingkast iets koopt, dan draag je bij aan mijn spaarpot voor ons huwelijksfeest. Daarbij is tweedehands shoppen een hele goede en duurzame keuze.

kledingverkoop2

Mijn online kledingkast vind je hier. Vind jij er iets leuks tussen voor jezelf?

Liefs, Fleur

Geef een antwoord