Mijn dagelijkse natuurlijke huidverzorging

Lieve Lezer, 

Je dagelijkse huidverzorging zorgt niet alleen voor een verzorgde huid, maar draagt ook bij aan zelfliefde. Je neemt namelijk echt een moment voor jezelf. Een moment waarin je jezelf aandacht geeft en jezelf letterlijk verzorgd. Ook daarom zijn fijne, lekker geurende en natuurlijke producten zo belangrijk. 

Ik heb jullie al vaker verteld dat ik een erg gevoelige huid heb. Natuurlijke producten helpen mijn huid zacht en kalm te houden. Ik ben erg kritisch op welke producten ik gebruik voor mijn huidverzorging. Vooral in mijn gezicht en op mijn hoofd, want daar is mijn huid het gevoeligst en heb ik snel een allergische reactie. Op dit moment gebruik ik een aantal producten waar ik erg tevreden over ben. 

natuurlijke huidverzorging

De natuurlijke huidverzorgingsproducten die ik nu gebruik

Santaverde Beauty Elixer: Een heerlijke olie die mijn huid extra voeding geeft in de wintermaanden. Ik heb snel last van een droge huid, dus voor mij werkt een olie onder mijn dagcrème heel goed. Deze olie van Santaverde is waanzinnig lekker. Het ruikt heerlijk en trekt vrij snel in. 

Santaverde dagcrème: Deze aloë vera dagcrème heeft een frisse geur en een zachte structuur. De aloë era kalmeert mijn huid en maakt het heerlijk zacht. 

Santaverde is überhaupt een heel fijn merk. Dit Spaanse merk gebruikt namelijk geen water in hun producten, maar 100% pure aloë vera olie. Hierdoor bestaan hun producten uit 100% werkzame en natuurlijke ingrediënten. Dat vind ik een heel fijn idee, want reguliere producten bevatten vaak ingrediënten die geen functie hebben voor een gezonde huid (zoals plastic).

Benecos Bodylotion: Hier heb ik kortgeleden ook al iets over verteld. Ik gebruik de geur Pomgranate & Rose en die ruikt heerlijk. Het is een hele fijne bodylotion die snel intrekt. Kortom, mijn nieuwe lievelings! 

JOIK Organic reinigingscrème: Ook over deze reinigingscrème heb ik al eerder geschreven. De textuur is fijn, het verwijder makkelijk make-up (ook waterproof!) en reinigt mijn gezicht goed. 

Waar te koop

Wil je deze producten ook proberen? Kijk dan eens bij SoloBioMooi! Ik heb al deze producten gekregen van SoloBioMooi om uit te proberen. Dat was een schot in de roos, want ik ben erg tevreden. 

Liefs, Fleur

Geef een antwoord