Mijn favoriete blogs/kanalen over vegetarisch en veganistisch eten

Lieve Lezer, 

Ik schreef al eens een artikel over mijn favoriete duurzame blogs. Een paar blogs en andere kanalen uit dat artikel deel ik nu nog een keer met jullie. Ik val daarmee misschien in herhaling, maar ik wil het voor jullie makkelijker maken om geïnspireerd te raken. Al deze blogs inspireren mij in het proberen van nieuwe recepten. Zowel vegetarisch als veganistisch. Op deze blogs vind je verschillende recepten, maar ook tips om minder vlees en meer plantaardig te eten en waarom dat zo belangrijk is. 

vegetarisch en veganistisch

Blogs/kanalen over vegetarisch of veganistisch eten

Lise Goes Vegan
Mitu’s Meatless Food 
De Hippe Vegetariër 
Plantaardiger
Vandievegans
Plant Made Pretty
Even Geen Vlees
Meer Dan Sla
Deliciously Ella

Mijn eigen recepten

Ook hier op Het Groene Accent deel ik regelmatig (maar niet genoeg) mijn eigen recepten. Zowel vegetarisch als veganistisch. Simpele recepten die je snel, dagelijks kan maken en die super lekker zijn. Neem eens een kijkje hier en laat je verder inspireren.

Lieve Lezer, meer heb ik er niet over te zeggen. Kort maar krachtig. Laat je inspireren door de keuken vol groentes, bonen, kruiden en specerijen. Geniet van lekker eten en van een steeds groener wordende aarde! 

Liefs, Fleur

Geef een antwoord