Natuurlijke verzorging voor mannen

Lieve Lezer,

Ik schrijf regelmatig over natuurlijke verzorgingsproducten en duurzame merken voor vrouwen. Maar, wist je dat er ook hele goede natuurlijke verzorging voor mannen bestaat? Kwaliteit producten die afgestemd zijn op het huidtype van de man (die verschilt blijkbaar significant van die van vrouwen). In dit artikel deel ik een aantal merken die producten voor mannen aanbieden.

Weleda

Natuurlijke verzorging voor mannen
Weleda Activerende Douchegel voor mannen – afbeelding van Weleda (www.weleda.nl)

Weleda is een van de beste merken binnen de natuurlijke verzorging. Alle producten van Weleda bevatten ingrediënten die biologisch geteeld en milieuvriendelijk geproduceerd worden. Ze verkopen voor mannen o.a. aftershave balsem, hydraterende crème, scheercrème, douchegel en deodorant. Ik vind voornamelijk de geur van de producten van Weleda heel aangenaam en lekker.

Lavera

Lavera staat ook aan de top van de natuurlijke verzorging. De producten van Lavera bevatten geen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor je gezondheid en het milieu. Daarnaast worden alle ingrediënten die in de Lavera producten worden verwerkt biologisch geteeld. Ze verkopen gezichtscrème, aftershave, scheerschuim, douchegel en deodorant. Overigens zijn alle verzorgingsproducten van Lavera vegan.

Attitude

Attitude ken ik nog niet zo goed. De producten van Attitude zijn veilig voor je gezondheid en voor het milieu. Alle ingrediënten die worden gebruikt zijn plantaardig en de geurstoffen zijn allergeenvrij. Alle producten van Attitude worden tevens CO2 neutraal geproduceerd. Attitude biedt o.a. bodywash en shampoo aan.

Urtekram

Natuurlijke verzorging voor mannen
Verzorgingslijn voor mannen van Urtekram – afbeelding van Urtekram (www.urtekram.nl)

Urtekram is het meest verkochte natuurlijke en biologische verzorgingsproduct op de Scandinavische markt. In de producten van Urtekram zitten enkel natuurlijke ingrediënten. Daarnaast zijn alle producten van Urtekram vegan. Urtekram biedt haar en body shampoo, deodorant en een face en bodylotion aan.

Logona

Ook Logona kende ik nog niet. De producten van Logona zijn vrij van schadelijke stoffen zoals synthetische geur-, kleur-, en conserveringsmiddelen. Daarnaast besteedt het merk veel aandacht aan verpakkingsvermindering. Waar mogelijk gebruiken ze gerecycled verpakkingsmateriaal. Logona verkoop o.a. haargel, shampoo, douchegel, deodorant en verschillende scheerproducten.

En zo zijn er nog veel meer van dit soort merken. Dus mannen, er is geen reden meer om niet over te stappen naar natuurlijke verzorging. Er is zo veel keus tegenwoordig. Voor ieder wat wils!

Liefs, Fleur

Geef een antwoord