Over Mij

Lieve lezer,

Mijn naam is Fleur en ik ben geboren in de winter van 1989. Ik woon met mijn vriend Ruben in Utrecht en ik werk bij het Rode Kruis in Den Haag. Naast mijn werk en deze blog houd ik enorm van muziek, in de natuur zijn, met vrienden en familie zijn en Expeditie Robinson.

Begin 2017 gebeurde het. Ik zag hoe wij als mensen de wereld opmaken. Hoe wij alles wat onze aarde produceert gebruiken voor onze heb- en gemakzucht. Ik wilde hier niet langer aan bijdragen en maakte een start aan een duurzamere levensstijl. Ik ben begonnen met het reduceren van mijn plasticverbruik en heb rundvlees volledig uit mijn dieet geschrapt. Maar – met de kennis die ik had – wist ik dat dit niet genoeg was. Daarnaast wilde ik graag comfortabel blijven leven en genieten van lekker eten en mooie spullen.

Dat was de start van mijn zoektocht naar een comfortabel duurzaam leven. Een leven met een groen accent:

Het Groene Accent
Doormiddel van deze blog neem ik jullie mee in mijn zoektocht naar een comfortabel en duurzaam leven. Verzorging, cosmetica, mode, eten, het huishouden, enzovoorts. Alle facetten van het leven komen aan bod. Uitproberen, testen, voelen, proeven, ruiken en informeren. Op deze manier hoop ik jullie – en mijzelf – te inspireren om duurzamer te leven en zo onze aarde groen en heel door te geven aan de volgende generatie. Want als het leven even mooi en comfortabel blijft, waarom zou je dan niet voor de groene versie kiezen?

Veel leesplezier!

Liefs, Fleur