Shopping guide met een groen accent: Swedish Stockings panty’s

Lieve Lezer,

Vroeger waren duurzame merken stug, saai en totaal niet modieus. Tegenwoordig is dat gelukkig wel anders. Er zijn een heleboel duurzame merken en winkels die mooie en moderne kleding en accessoires verkopen. In deze terugkerende rubriek Shopping guide met een groen accent, stel ik jullie aan duurzame merken en winkels voor.

De panty, onmisbaar in je kledingkast. Het houdt je benen warm in de winter, of maakt je benen ogenschijnlijk egaal en glad. Tegenwoordig maakt de panty weer echt deel uit van onze garderobe. Een panty mag weer kleur hebben.
Een goede panty vinden blijft een uitdaging. Ze gaan snel stuk en ze moeten vooral lekker zitten. Deze week deel ik daarom met jullie mijn favoriete nieuwe duurzame panty merk: Swedish Stockings.

Swedish Stockings

De panty’s van Swedish Stockings komen – verrassend genoeg – uit Zweden. Ze worden o.a. gemaakt van gerecyclede nylon. De producten worden gemaakt door middel van zonne-energie en er wordt zo veel mogelijk zero waste gewerkt. Daarnaast wordt het water wat gebruikt wordt tijdens de productie, na afloop gezuiverd en hergebruikt.

Swedish Stockings

Reguliere panty’s worden gemaakt van nieuwe nylon. De productie van nylon zorgt voor veel schadelijke uitstoot. Daarnaast zijn de meeste panty’s niet gemaakt om lang mee te gaan. Swedish Stockings maakt panty’s die wél lang mee gaan. 

Mijn panty’s

Ik gebruik nu deze panty’s van Swedish Stockings:

  • Svea Premium Tights 30 denier – maat M – zwart 
  • Maria Innovation Tights 20 denier – Maat M – beige
  • Doris Dots Tights 40 denier – Maat M – zwart
  • Anna Control Top Tights 40 denier – Maat M – zwart

De eerste drie panty’s zitten normaal, met een hoge taille. De laatste – Anna Control Top – heeft een corrigerende band om je buik en om de bovenbenen. Dit zit super strak, maar snoert de boel wel lekker in. Dit vind ik vooral fijn onder een strakkere jurk. Helaas kan ik deze panty niet zo hoog optrekken. Dat vind ik een nadeel. 

De panty’s van Swedish Stockings zitten superlekker. Ze voelen erg zacht aan en zijn sterk. Er komt niet snel een ladder in. Ik heb mijn panty’s gekocht op de officiële website. 

Liefs, Fleur

Geef een antwoord