Video: Mijn Verborgen Impact

Lieve Lezer,

Een aantal weken geleden kwam Saskia The Social Reporter bij mij langs. Samen hebben wij toen de tool van De Verborgen Impact ingevuld. Met die tool kun je uitreken hoeveel aardes je nodig hebt voor jouw eigen levensstijl. Ik had de tool een hele tijd geleden al eens eerder ingevuld – voordat ik écht begon aan mijn duurzame avontuur – dus ik was benieuwd ik al voortgang had gemaakt. Het resultaat was een grote verrassing! 🙂 Bekijk de video hieronder.

Mijn verborgen impact

Waarom deze tool?

Er is maar één aardbol. Dat weet iedereen. Maar, we leven alsof we er meer hebben. Wereldwijd leven we alsof we 1,7 aardbollen hebben. In Nederland leven we zelfs alsof we 3,4 aardbollen hebben. Dat komt omdat we een rijk en welvarend land zijn. Je begrijpt, dat kan niet langer doorgaan, want we hebben dus maar één aardbol.

De tool van De Verborgen Impact maakt  inzichtelijk hoeveel aardes je nodig hebt voor jouw levensstijl. Het geeft je daarmee handvatten welke aspecten in je leven je nog verder moet verduurzamen. Om er zo uiteindelijk toe te komen dat iedereen maar één aarde nodig heeft. Dan blijven we binnen de draagkracht van de aarde.

Winactie

Wil jij het boek ‘De Verborgen Impact’ van Babette Porcelijn winnen? Vul dan ook de tool in en deel de uitslag als reactie onder mijn Instagram post over dit interview. Dan maak je kans op aan papieren of digitale versie van het boek. Veel succes!

Liefs, Fleur

Geef een antwoord